Левски обмисля среща с тарторите на агитката заради изцепките


Левски обмисля среща с тарторите на агитката заради изцепките
Снимка: Официален сайт на Левски

8283 0

Ръководството на Левски планира да вземе по-сериозни мерки срещу фенските изцепки, които вредят на имиджа на клуба, информира "Тема Спорт". Шефовете на "Герена" са бесни от случилото се през последните дни на стадионите в "Овча купел" и Балчик, където "сини" привърженици вилняха по трибуните.

Твърде възможно е в близките дни да има среща с тартори на агитката. Целта е да спрат зулумите на част от крайните ултраси, които носят наказание след наказание. Кога фенове на "сините" се бият помежду си, кога атакуват други, кога трошат - резултатът е един - уронване на престижа на клуба. В последно време инцидентите зачестиха.

Ултрасите недоволстваха от високите цени на билетите за гостуването на Славия - 20 лева. Това обаче не може да е никакво оправдание за грозните гледки, разиграли се на полувремето на двубоя с "белите". Ексцесиите започнаха, след като уж крайните запалянковци се бяха "кротнали". Възможно е това да е свързано с факта, че клубът си върна контрола и приходите от продадените артикули от магазина на "Герена". Вижте в този материал какви бяха предишните мерки, планувани от ръководството на "синия" клуб.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички