Левски и Божинов официално се разделиха, нападателят отново с благодарности към феновете


Левски и Божинов официално се разделиха, нападателят отново с благодарности към феновете
Снимка: Официален сайт на Левски

12010 0

Левски и нападателят Валери Божинов официално се разделиха. Още в началото на юни стана ясно, че Петър Хубчев не смята да разчита на Божинов, а днес бе прекратен и договорът му. Той бе до юни 2020 година, като пристигна през зимата за повторния си престой на "Герена", който се оказа доста кратък. Божинов тренира с Ботев Враца и ако не получи оферта от чужбина щнай-вероятно ще остане там.

"Левски ми е на сърцето. Не ми беше приятно, че трябваше да си тръгна така, но още повече от това, че се пишеше в медиите, че съм бил в конфликт с ръководството или се пазарим за пари. Няма нищо вярно. Павел Колев и Ивайло Петков имаха много работа, като изпълнителният директор ми даде бележка да тренирам с Ботев (Враца) до 30 юни и заминах на лагер. Иначе можеше да сме приключили още преди 10-15 дни. Сега вече официално си стиснахме ръцете.

Искам да благодаря на любовта на феновете, която ми беше демонстрирана тази пролет, а и не само. Много ми пишат и подкрепят, след като стана ясно, че няма да остана на "Герена". Не се сърдя на никого. Извинявам се на нашите привържениците, че не им донесохме повече радост. Казвам нашите, защото винаги ще съм левскар. Вярвам и се надявам, че скоро ще дойдат по-добри дни за Левски. Дано скоро тимът стане шампион. Най-вече заради феновете, които са най-добрите в България. Това го разбрах още в първия ми престой, когато станах част от 100-годишнината на клуба. Нощ, която няма да забравя никога. Тогава Левски влезе в сърцето ми. Пожелавам на "сините" фенове да имат много такива вечери, ще им стискам палци, където и да съм. Стискам палци на отбора да се представи добре в Европа и да донесе радост на Синя България", сподели Божинов пред Sportal.bg.

"Сините" имат сериозни проблеми с нападателите, след като новият Дени Алар получи контузи малко, след като пристигна. Ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички