Контузия притесни сериозно Левски преди първите двубои за новия сезон


Контузия притесни сериозно Левски преди първите двубои за новия сезон
Снимка: Оф. сайт на Левски

13174 0

Левски получи доста тревожни новини преди старта на новия сезон и срещите със словашкия Ружомберок в първия кръг на Лига Европа. Новият нападател на "сините" Дени Алар е получил травма в прасеца, която сериозно притесни "сините".

Първоначалните информации гласяха, че австриецът ще е аут между 20 и 30 дни. Малко преди днешната контрола на Левски с Тюркгюджу-Атаспор от Diema Sport обявиха, че състоянието не е чак толкова сложно и има шанс да е на линия за мача със словаците на 11 юли. Проблемът му се е появил няколко дни след трансфера му в българския гранд.

Ако не успее обаче да се възстанови, това сериозно усложнява ситуацията пред Левски, тъй като Станислав Костов също е аут за първата среща с Ружомберок поради наказание. Към този момент единственият нападател, на когото ще може да разчита Петър Хубчев във въпросния двубой е юношата на клуба Илия Димитров. Наставникът на тима вече няколко пъти обяви, че се надява да бъдат привлечени още няколко атакуващи футболисти, която да подсилят офанзивната линия на отбора.

Междувременно пък медиите в Швейцария обявиха, че има огромен интерес към Паулиньо и много вероятно да напусне "сините" - ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички