Левски е далеч от споразумение с трима титуляри


Левски е далеч от споразумение с трима титуляри
Снимка: Официален сайт на Левски

2875 0

От ръководството на Левски срещата големи затруднения в преговорите за подновяване на договорите на трима от титулярите си. Става въпрос за Давид Яблонски, Милош Цветкович и жерсон Кабрал.  

На сръбския бек има клауза за удължаване с една година, но тя все още не е задействана. Докато при другите двама ситуацията е по-сложна, тъй като договорите им изтичат през лятото. Изпълнителният директор на сините Красимир Иванов се опита да приключи преговорите още до края на октомври, но това не се случи. За това време клубът успя да поднови споразумението си единствено със звездата Габриел Обертан.

Най-вероятно тримата искат по-големи заплати. Ако Левски не преподпише с тях до Нова година, то от 1 януари 2019-а триото ще може да преговаря с други клубове, пише "Тема спорт". Преди няколко дни се появи информация, че  Яблонски е следен от полския Лех. Скаут на тима от Познан е наблюдавал на няколко пъти на живо изявите му. От този клуб са склонни да му дадат сериозна заплата, стига той да отиде там като свободен агент.

От Левски искат да знаят до края на паузата в първенството какви са намеренията на въпросните играчи. Причината е, че ако те не удължат контрактите си, Левски ще трябва да започне да се оглежда за играчи на техните постове за зимната селекция. Не е изключено дори и клубът да пробва да продаде някой от тях, за да не го изпусне като свободен агент през лятото. 

Още през зимата "сините" ще опитат да се разделят и с Мартин Полачек - повече информация - четете в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички