"Левски" близо до нов малък спонсор


"Левски" близо до нов малък спонсор

1872 0

"Левски" е близо до договор с нов спонсор, пише "Тема Спорт". "Сините" са в напреднали преговори с верига ресторанти. Най-вероятно става въпрос за пицарии "Виктория".

Веригата разполага с няколко заведения в София. Очаква се до края на месеца клубът да подпише споразумение за сътрудничество с фирмата. Това ще бъде и първият от малките спонсори, които Тодор Батков анонсира, че ще помагат на "Левски".

Както е известно, 'сините" преговарят и с мощен спонсор, който да налее сериозна сума на "Герена". засега обаче от клуба предпочитат да пазят в тайна името му, докато не се официализира контрактът. Възможно е да става дума за компания от Гърция.

От "Левски" вече успяха да постигнат разбирателство с дългогодишния си спонсор "Мтел" за нов договор. Мобилният оператор налива средства в клуба от 1998 година, като се е съгласил да остане и след лятото. телекомът дори ще увеличи подкрепата си с 50%.

Другата компания, която "Левски" рекламира, е "EFBET". Букмейкърската къща сключи договор за спонсорство със значителна част от клубовете в "А" група.

През първата половина от шампионата един от спонсорите, чието лого бе брандирано отпред на екипите, бе застрахователната компания "Лев Инс". Контрактът, който бе подписан през лятото. обаче изтече през декември. Засега няма индикации, че той може да бъде продължен.

В близките дни се очаква такъв да стане факт с веригата бензиностанции "ЕКО България" ЕАД.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички