Кошмар за Ружомберок преди битките с Левски


Кошмар за Ружомберок преди битките с Левски
Снимка: Оф. сайт на Левски

7677 0

Изключително тежък удар понесе Ружомберок по-малко от две седмици преди сблъсъка с Левски от квалификациите за Лига Европа. Капитанът на тима - Доминик Кружляк, напусна клуба и премина в един от преките конкуренти в първенството - Дунайска Стреда.

Трансферът на 22-годишния словак е повече от изненадващ. Той е израснал в Ружомберок и дори става капитан на отбора на много ранна възраст. Въпреки това, сега избира да продължи кариерата си в друг отбор от местното първенство. Според информациите сделката е на стойност 500 хиляди евро, като Ружомберок запазва процент от бъдеща продажба на футболиста.

"Израснах в този клуб, желая му само успехи. Доскоро мислех единствено за първия ни мач с Левски, но след като вече съм играч на Дунайска стреда, мисля само за съперника ни в Лига Европа - Краковия. Ясно е само, че и на двата словашки отбора ще е много трудно в този етап", сподели на сбогуване Кружляк.

Припомняме, че съперникът на Левски бе напуснат от други три основни играчи по-рано през лятото. Сред тях е босненският плеймейкър Зинедин Мустедаганич, който е младежки национал, и вратарят Ян Цтвъртечка. А какво смята треньорът на Ружомберок за футбола в България - вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички