Колев за наказанието на УЕФА към Левски: Няма никаква драма

Заместник-изпълнителният директор в БФС Павел Колев днес официално обяви решението си, че няма да поеме властта в Левски. Той бе считан за сигурен нов изпълнителен директор на "Герена". Самият той не пожела да говори много относно ситуацията при "сините", тъй като е подписал и договор за конфиденциалност, но все пак даде своето мнение относно наложената санкция от УЕФА и заплахата отборът да бъде изхвърлен от Европа.

"Няма никаква драма. Според мен това е една рутинна процедура и рутинно наказание. Единственото неприятно нещо е, че трябва да се плати глоба и за репутацията на клуба. Глобата е напълно излишна, защото изобщо можеше да не се стига до нея. Ако се работи професионално и с внимание, нещата в Левски би трябвало да бъдат наред. Няма тежки казуси", сподели той пред ""Дарик".

Павел Колев отказа на Левски, не се разбра със Спас Русев

Спряганият за нов изпълнителен директор на Левски Павел Колев не се е разбрал със собственика на тима Спас Русев. Колев бе обявен на тази длъжнос...

"Имах стратегия за развитие. Без да влизам в конкретни детайли бях приготвил и тя би трябвало да свърши работа, на който и да е. Не съм я дал на Спас Русев. Искам да се фокусирам върху това, което ми предстои с националния отбор. Левски в момента има изпълнителен директор в лицето на Красимир Иванов. Човекът може да се справи. Това е решение на ръководството на Левски. Успешни бизнес мениджъри има“, каза още Павел Колев.

С какво още обоснова отказа си към Левски - вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!