Станимир Стоилов отново отпадна като вариант за Левски


Станимир Стоилов отново отпадна като вариант за Левски

2818 0

Станимир Стоилов е името, което постоянно се спряга за треньор на Левски, но за пореден път е отпаднал като вариант за нов наставник "сините". Той е бил обсъждан миналия понеделник, 18 март, но Мъри има планове за продължаване на треньорската му кариера в чужбина.

На този етап той не смята да се завръща в България. Още през януари Стоилов призна, че е получил обаждане от вече назначения изпълнителен директор Павел Колев, но не конкретизира темата на разговор. Преди около две седмици на "Герена" са взели решение за смяна на треньора Георги Дерменджиев, а намерението за предложение към Станимир Стоилов е било тайна за най-доверението, но нефутболни хора в ръководството, пише "Тема спорт".

Едва след като най-успешния треньор на "сините" е обявил други планове за продължаване на треньорската си работа,от клуба са се насочили към Петър Хубчев. Националният селекционер до момента не е опровергал новината, че е вариант за треньор на Левски. Той директно избягва въпросите, свързани със смяна на работата му от БФС към "Герена", откъдето също отричат за замислена рокада. Дерменджиев е сигурен, че хората, които го уверяват в неверността на тези информации, са твърде сериозни и биха му казали, ако има нещо. При това стечение на обстоятелствата не е ясно дали наставникът ще продължи да бъде на същото мнение. С оглед създалата се ситуация е възможно Георги Дерменджиев сам да се оттегли.

В понеделник пък футболна среда сериозно бе разтърсена от информацията, че националният селекционер Петър Хубчев ще замени Георги Дерменджиев начело Левски. Ето как Павел Колев опроверга тази информация.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички