Каква е причината синът на Божков да не иска баща му да става собственик на Левски?


Каква е причината синът на Божков да не иска баща му да става собственик на Левски?
Снимка: БГНЕС

31288 0

Бившият кмет на София Стефан Софиянски заяви, че синът на Васил Божков – Антон, е бил против това баща му да става шеф на Левски. Софиянски уточни, че синът на Божков е запален фен на кръвния враг на Левски - ЦСКА.

"Да си бил на ЦСКА президент и после да станеш на Левски е конфликтно. Мисля, че в такива случаи и левскарите, и цесекарите ще са против него. Виждате колко малко играчи са прескачали от единия в  другия тим и винаги е имало напрежение", заяви Софиянски в интервю за предаването "Домът на футбола" по Диема Спорт.

"Не мога да знам тези детайли. Васил Божков може да бъде питан директно, въпреки че е по-трудно. Извън това, което се знае, той имаше противоречия със сина си за това. Той е сериозен цесекар. Но, вижте, не мога да влизам в кожата на хора със сериозни позиции в обществото и да тълкувам техните решения. Антон Божков меко казано бе против", добави Софиянски.

Софиянски заяви още, че премиерът Бойко Борисов се меси в тима на Левски, за да го използва за влияние (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички