Шок: Бойко Борисов се меси в Левски, за да го използва за влияние


Шок: Бойко Борисов се меси в Левски, за да го използва за влияние
Снимка: БГНЕС

8396 0

Бившият служебен министър-председател на България Стефан Софиянски даде прелюбопитно мнение относно процесите в Левски. Той сподели, че Бойко Борисов влияе на случващото се на "Герена", а освен това разкри подробности за това как действящият премиер на България е помогнал на "Титан" да вземе ЦСКА, а данъкоплатците са плащали издръжката на "червените".

"В България кой е толкова силен – силен е министър-председателят (бел. ред. - Бойко Борисов), който се старае да се бърка навсякъде. Имам чувството, че той се бърка в Левски. Да не забравяме, че Борисов като стана кмет на София, прехвърли ЦСКА на Титан. Ние софиянци, като плащахме за чистотата, плащахме за ЦСКА", отсече Стефан Софиянски.

"Титан колко време издържаше ЦСКА? Мога да кажа цифри, когато аз бях в кметството, бюджетът за чистота бе 70 милиона, а после стана 160 милиона. Нищо лошо не казвам - колкото повече, толкова по-добре. Титан оттам издържаше ЦСКА. Предполагам, че се е намесил той, но не мога да твърдя нещо, в което не съм сигурен. Очевидно е някакво разпределение на влияние, в което попада и Левски.

Ние левскарите не сме му фенове на Бойко (бел. ред. - Борисов), знаете, че го освиркваме понякога. Левски е марка, Левски е име. Аз се гордея, че съм от Левски. Всеки човек има его. Шансът да си част от някаква общност, винаги търсим присъствие в общност. Левскарите са нещо, което е хубаво, ако може да им се помогне. Приемам, че е имало добро намерения, но резултатите не са добри“, коментира Софиянски в предаването "Домът на Футбола". Той също така разкри стряскащата сума, с която Левски е задлъжнял за крактото пребиваване на Спас Русев в клуба (вижте подробности).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички