Кабрал и Цветкович вече имат оферти от чужбина


Кабрал и Цветкович вече имат оферти от чужбина
Снимка: Оф. сайт на Левски

2225 0

Футболистите на Левски Милош Цветкович и Жерсон Кабрал едва ли ще стоят дълго без отбори. Те стават свободни агенти с края на първенството. Сръбският десен бек и холандското крило вече имат оферти от турски клубове, пише "Тема Спорт".

През зимата Кабрал бе искан и от арабски тим, но бе дал дума на тогавашния наставник Славиша Стоянович, че ще остане в Левски и през пролетния полусезон. Причината бе, че есента за Жерсон под ръководството на сърбина със словенски паспорт бе много силна. Той вкара 7 гола в 18 шампионатни двубоя. Към него сериозен интерес има от Турция, а същото важи и за Цветкович. Последният бе чужденецът с най-ниска заплата на "Герена".

През зимата Яблонски бе в полезрението на поляци. Той по-трудно ще си намери нов тим заради делата, които се водят в родината му. Давид бе осъден условно за манипулиране на двубои и сега обжалва санкцията. Ако не спечели, нищо чудно УЕФА да го накаже. Левски е харесал и вратар, но ще си съперничи за него с ЦСКА. Подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички