Изхвърлен от Левски носи 7-цифрена сума на новия си тим


Изхвърлен от Левски носи 7-цифрена сума на новия си тим
Снимка: Официален сайт на Левски

9944 0

Един от най-недолюбваните чужденци в Левски в последните години безспорно беше синът на легендата на Барселона Ривалдо - Ривалдиньо. Играчът беше постоянно контузен, а когото беше здрав, не се възползваше от шансовете си за изява. С много мъки 26-кратните шампиони се отърваха от него, но в румънския Витролул бразилецът изживява истински ренесанс, а клубът ще спечели 7-цифрена сума от него. 

В Румъния оповестиха, че ръководството на Витролул ще продаде Ривалдиньо през зимата, възползвайки се от отличната му игра до момента през сезона. За само 7 мача той има 5 гола и 4 асистенции, а интерес към него вече има от Италия и Испания. Нападателят е оценяван на 800 хиляди евро, но ако продължава толкова уверено във Витролул са убедени, че могат да вземат минимум 1 милион евро за неговите услуги. 

Първоначално Ривалдиньо беше под наем във Витролул, но клубът не искаше да плаща трансферна сума, за да го привлече. "Сините" пък решиха да го пуснат без да искат пари в замяна, за да се отърват от голямата му заплата. Слуховете гласят, че тя е била в размер от 25 хиляди евро на месец. 

Междувременно в Левски също не липсват интересни трансферни новини, но към една от основните цели на "сините" през зимата се появи сериозен интерес от полски гранд (подробности четете в този материал)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички