Изгониха един от новите по време на тренировка в Левски


Изгониха един от новите по време на тренировка в Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

1854 0

Привлеченият с големи надежди в състава на Левски Жерсон Кабрал е бил изгонен от тренировката на тима в сряда вечер, информира "Дарик Радио". Лично треньорът Делио Роси е посочил вратата на холандеца, който с наведена глава е изпълнил заповедта на италианеца без да каже и думичка.

Причината за решението на бившия наставник на Лацио е несериозното поведение на крилото по време на тренировъчния процес. Както е известно, Роси въведе сериозна дисциплина при "сините" и не допуска никакви изключения, когато някой се опитва да повлияе негативно по време на заниманията.

Допълнителна информация по случая няма, но засега Кабрал ще продължи да е част от първия състав. Допълнителна тежест на решението на Роси придава и фактът, че Кабрал се присъедини последен към състава на Левски и не може да си позволи лековато отношение към тренировките, тъй като все още е далеч от върхова физическа форма.

Възможно е той да отпадне от състава на Левски за гостуването във Велико Търново, но пък това може да отвори място за Бабатунде Адениджи. Нигерийският нападател беше върнат да тренира с първия отбор, но засега не е фигурирал в тимовия лист на "сините" под ръководството на Делио Роси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички