Италианец с опит в Серия А може да е новият спортен директор в Левски


Италианец с опит в Серия А може да е новият спортен директор в Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

1362 0

Левски е контактувал с италиански специалист относно поста "спортен директор" в клуба. С такава информация излезе популярното издание от Ботуша tuttomercatoweb.com. Според изданието българският клуб е направил само един контакт със специалиста, чието име е Кристиано Джарета, 50-годишен.

Въпросната среща с италианеца е била само опознавателна. Според изданието предстои развитие.

Джарета има опит като спортен директор, след като е изпълнявал ролята в 3 клуба в Италия. Започва в Новара през 2011 година, където работи 2 години. След това дебютира в Серия А - в Удинезе, през 2013 г. Там остава 3 години. Следва работа в Асколи, където работи до 12 юли тази година. Оттогава е без клуб. Джарета има и футболна кариера, но не е била впечатляваща.

ЛЕВСКИ НАМЕРИ ИЗНЕНАДВАЩО РЕШЕНИЕ С ПОСТА СПОРТЕН ДИРЕКТОР

Левски търси спортен директор от доста време насам, като през лятото бе близо до наемането на австриеца Вилибалд Рутенщайнер, но той прие офертата на Израелската футболна федерация.

Трябва да отбележим, че вчера от клуба изрично упоменаха, че спортен директор ще бъде назначен едва след подписването на договор с Павел Колев. Шефът в БФС започва работа на "Герена" от 1 януари 2019 година, като ще заеме поста изпълнителен директор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички