Хубчев: Заслужен резултат, но Левски има много да надгражда


Хубчев: Заслужен резултат, но Левски има много да надгражда
Снимка: Официален сайт на Левски

9647 0

Треньорът на Левски Петър Хубчев коментира равенството 2:2 на неговия тим с големия съперник ЦСКА. Двата тима не се победиха на "Васил Левски" в дербито на кръга, след като в началото на първата част "сините" вкараха два бързи гола.

"Разочарован съм. Аз обаче мисля, че това е заслужен резултат. В най-тежките моменти от срещата отстъпихме в средата на терена. Не искам обаче да коментирам защо стана така.

Видях, че отпаднахме към края на мача. Има неща, които са си само за нас и не искам да коментирам. Имахме късмет да вкараме два гола в началото и това беше отлично. Проблемът ни не е физически, друг е, но аз знам какво е, момчетата знаят какво е,  но не искам да го коментирам.

Тактическите указания не бяха да се прибираме, точно обратното. Тиам и Нашименто са мъжки момчета, но с тяхното излизане губим. Вчера се контузи и Мазурек и това не е добре. Аз мисля, че Левски има още много да надгражда."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички