Хубчев: Едва ли ще намерите треньор, който няма да дойде пеша на „Герена“


Хубчев: Едва ли ще намерите треньор, който няма да дойде пеша на „Герена“
Снимка: ММС

4809 0

Новият наставник на Левски Петър Хубчев сподели, че не е имал особено колебания дали да приеме предложението от "сините". Той допълни, че едва ли има треньор, който и "пеша не би дошъл на "Герена".

"Сигурно сте го чували и от други преди мен. Ясно знам, къде сме дошли и какво се очаква от нас. Знаем за напрежението, не е нужно всеки час някой да ме пита нещо. Знам и какво трябва да направим. Ще се опитаме според нашите разбирания да го направим. Ръководството е запознато с тях, приели са ги. От тук нататък искам да кажа, че няма да нарушим тези принципи. Това са нещата, които са ни донесли, макар и малки успехи. Убедили сме ръководството какви методи ще използваме. Най-важното е да убедим играчите в тях", започна Хубчев.

"Едва ли ще намерите треньор, който няма да дойде пеша на „Герена“ или на "Армията". А и в последните години в Лудогорец. Няма смисъл да говоря за емоционално привързване към тима в миналото, за всички е ясно. В един от разговорите с ръководството бяхме напълно открити, даже ги помолих да не взимат прибързани решения, а да помислят. Ако те са съгласни с нашите изисквания, пеша ще дойдем", допълни той и продължи за феновете на тима. 

"Да приемем, че феновете са критични. Ако приемем, че 50% не ни приемат като дефанзивни треньори, а 50% ни оценяват добре. За мен е важно, колкото е възможно повече от тези 50%, които не ни харесват - да започнат. Ще има и някои, които няма да ни заобичат, но трябва да се научим да живеем с тях и да си вършим работата.

А какво заяви Хубчев относно раздялата с националния отбор и кога е взел решението - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички