Гонзо: Расизъм има и на други стадиони, но го описват само на наши мачове


Гонзо: Расизъм има и на други стадиони, но го описват само на наши мачове

1483 0

Наставникът на "Левски" Георги Иванов е доволен от проведената среща днес между представители на клуба и такива на Дисциплинарната комисия към БФС. Той разкри, че с колегите си са предложили на БФС решение за хулиганските прояви по стадионите. То е същото, което от тръст "Синя България" предложиха на централата - създаване на сдружение с представители на професионалните клубове, които работят с БФС и да контролират процеса.

"Смятам, че имахме доста градивен разговор, в който ние казахме нещата, които имаме. Те също казаха техните претенции към клуба. И клубът, и футболният съюз трябва да направят така, че футболът да върви напред и да няма такива интриги и скандали, каквито се случват в последните месеци", коментира Иванов след проведената среща.

Той разкри, че неговите претенции към Дисципа са били за това, че след мача с "Ботев" (Пловдив), когато влезе непозволено на терена, комисията е наказала само него, а другите важни казуси, свързани с други клубове, е отложила за следващата седмица.

"Така остана привкус на нещо гнило. тяхното обяснение е, че не са имали доклади от съдиите, а само от делегата. Проблемът е, че делегатите на мачовете единствено на мачове на "Левски" описват тези звуци. Аз съм ги чувал и на други стадиони", заяви наставникът на "сините".

"Искаме като Левски и като клуб всичко да е принципно, по правилниците и по законите, а не да се мери с различен аршин", каза още Гонзо, след което добави: "Смятам, че нещата са изчистени и трябва да вървим напред, да има честност и прозрачност, а също и уважение между президенти на клубове и футболния съюз".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички