Георги Иванов: Батков да се разплати, за да не градим нов отбор на 1 януари


Георги Иванов: Батков да се разплати, за да не градим нов отбор на 1 януари

1321 0

Старши треньорът на "Левски" Георги Иванов-Гонзо изрази притесненията си от възможното разпадане на изградения от него отбор. Той заяви, че, за да не се случи това, собственикът на клуба Тодор Батков трябва да изплати на играчите и служителите дължимите им по няколко заплати.

"Няма някаква промяна в клуба. Не сме в добро финансово състояние. Смятам, че нашият собственик трябва да направи всичко възможно да се разплати със служителите и футболисти, за да можем да запазим отбора и да не се случва да градим нов отбор на 1 януари и да взимаме 20 нови футболисти пак", коментира Иванов, цитиран от "Дарик". Днес той бе сред представителите на "Левски", който проведоха среща с членове на Дисциплинарната комисия към БФС.

Треньорът на "сините" заяви, че не може да гарантира, че някой от чужденците в отбора няма да приеме офертата на друг клуб през януарския трансферен прозорец.

"Всеки човек, който не му се плаща в дълъг период от време, е напълно нормално да приеме друга оферта. Не мога да се сърдя на никой. Все пак тези футболисти са професионалисти и са чужденци и са дошли в България не само да се развиват, но и да печелят пари. Разчитам на тяхното достойнство и че по някакъв начин вече са запалени вече в идеята Левски. Но не мога да гарантирам за тях, след като вече са в почивка. Мога да гарантирам, докато съм с тези футболисти и знам, че мога по някакъв начин да ги контролирам", категоричен бе Гонзо.

Той сподели, че очаква труден мач в последния кръг срещу Славия.

"Мачът ще бъде труден, особено на тези терени. Искам да налагаме техничен стил с много подавания, а на тези терени трудно става. Трябва да покажем характер и воля за да спечелим", заяви Иванов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички