Георги Тодоров разкри рецептата на успеха и похвали двама левскари


Георги Тодоров разкри рецептата на успеха и похвали двама левскари
Снимка: Оф. сайт на Левски

2059 0

Временният треньор на Левски Георги Тодоров обясни как тимът успя да стигне до победата над Ботев (Пд) в Коматево. "Сините" се наложиха с 3:1 над пловдивчани, въпреки че 5 минути преди края на редовното време резултатът беше 1:1.

"Играхме, за разлика от предния мач, по-агресивно и организирано и явно с по-голямо желание за победа. Победата беше много нужна за спокойствието и подготовката за следващия мач. Надявам се това да им окаже положително влияние, имаше проблеми през седмицата, особено в първите ни дни заедно, Но се надявам да излязат от това състояние", коментира Тодоров пред "Диема спорт".

"Когато не играеш добре и губиш у дома, не е приятно и е нормално да се натрупа напрежение. Надявам се тази победа да ги вдигне и да продължим още по-добре. Щом още мога да помогна на Левски, за мен е радостно. Тази победа е важна чисто психологически", допълни той и отличи двама от играчите си: "Тиам беше перфектен, Рейш помогна също много. Всички допринесоха, има обаче хора, които още доста трябва да се потрудят, за да помогнат на отбора", сподели той.

"В периода, в който съм до края на сезона, ще давам шанс на младите момчета, сега е времето за тях. Радвам се, че Станислав Иванов вкара, защото има страхотни качества, познавам го много добре. Дано продължава да вкарва и в следващите мачове. Искам да поздравя футболистите и екипа си. Всички те се стараха за трите точки. Надявам се, че левскарският дух е жив и се радвам, че точно на днешния ден победихме в чест на нашия велик футболист", завърши наставникът на "сините". А какво каза колегата му от Ботев - Николай Киров, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички