Николай Киров: Ядосан съм, бяхме победени лековато


Николай Киров: Ядосан съм, бяхме победени лековато
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

1800 0

Треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров призна, че в играчите му е имало умора, но според него тимът няма извинение за допуснатата загуба срещу Левски в Коматево. "Сините" победиха с 3:1 в мача от Първа лига, въпреки че до 86-ата минута резултатът бе 1:1.

"Всяка една загуба е разочароваща. Имахме лоши начални минути, тъй като влязохме разконцентрирани. След това нещата се нормализираха и владеехме топката. Вкарахме агресия и заслужено изравнихме резултата през второто полувреме. После допуснахме една лековата контраатака, може би първата атака на Левски през второто полувреме, с която загубихме двубоя", коментира Киров пред "Диема спорт".

"Целият отбор заигра добре през вторите 45 минути, точно както играем по принцип. Всеки един играч е важен за нашия отбор, но не трябва да търсим причините, че са липсвали основни футболисти днес. Контролирахме в голяма част от мача нещата, но съм ядосан, тъй като вложихме усилия и лековато бяхме победени. В края на мача имаше и умора, но твърде много хора бяхме пред наказателното си поле, но допуснахме грешка. Като цяло, съм доволен през втората част, но в последните минути трябваше да бъдем по-концентрирани”, добави той.

"Сега за мен най-важното е отборът да поддържа добър ритъм на игра до финалната среща за Купата на България и да се готвим. Всички двубои от първата шестица са атрактивни и трябва да се готвим по най-добрия начин. Трябва да търсим победата срещу Берое”, завърши наставникът на "жълто-черните".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички