Левски се отърва от един от ненужните... поне засега


Левски се отърва от един от ненужните... поне засега
Снимка: Официален сайт на Левски

1727 0

Левски се отърва поне засега от един от ненужните в състава. Става въпрос за бразилския нападател на "сините" Ривалдиньо. Той ще играе под наем в румънския Виторул (Констанца).

Това разкри треньорът на тима Джика Хаджи пред медиите в Румъния. "Взехме Ривалдиньо под наем с опция за закупуване. Дано ни помогне. Пристига още днес", заяви треньорът на тима Джика Хаджи, който е и президент на клуба.

Това не е първият отбор в Румъния, за който ще играе синът на Ривалдо. Преди да дойде на "Герена" нападателят бе част от състава на Динамо Букурещ. В северната ни съседка разкриват още, че заплатата на играча е 8 хиляди евро месечно. Не се споменава дали от новия ще поемат цялата му заплата или част от нея.

Във Виторул се събират синовете на редица известни футболисти. Освен Ривалдиньо, там се подвизават още синът на Джика Хаджи - Янис, както и този на Джика Попеску - Николас. Ривалдиньо не попадаше в плановете на Славиша Стоянович и преотстъпването му със сигурност е много добре за клуба "Герена".

По-рано днес се появи информация, че бразилецът е желан и от още един тим - ето повече подробности.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички