Джовани Бекали разкри ролята си в Левски


Джовани Бекали разкри ролята си в Левски

2991 0

Румънският бизнесмен Джовани Бекали уточни точно какви функции изпълнява в отбора на Левски. Според думите му, той нито предлага играчи, нито се занимава с мениджърска дейност, защото вече е прехвърлил агенцията си на други хора. Единственото, което прави, е да дава съвети на ръководството.

"Спрете да ме вкарвате в интриги, вече съм далеч от футбола. Фирмата ми принадлежи на друг човек. Аз съм просто един съветник, отивам на мачове и давам мнението си на Левски и Динамо Букурещ. Който ме слуша, слуша ме, добре. Но всичките ми компании вече се ръководят от други хора" - заяви пред Telekom Sport Бекали.

Припомняме, че импресариото е в синия клуб вече повече от два месеца. Сегашното му изявление е провокирано от конфликт с феновете на Динамо Букурещ. Те го обвиняват, че е взел дейно участие в уволнението на досегашния наставник на тима - Мирча Редник, както и в назначаването на новия такъв - Еуген Нягое, който е негов клиент.

"На мен ми остана само името, аз съм само лицето на компанията, вече хората надолу по веригата ходят да разузнават играчи, да наблюдават клиентите ни и т.н.", завърши Бекали. Междувременно наскоро имаше слухове за проблеми между Джовани Бекали и новия наставник на Левски Петър Хубчев (подробности четете в този материал).

 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Левски


Цифрите и фактите, които казват, че Георги Тодоров трябва да води Левски за постоянно

Онзи ден колеги установиха, че Петър Хубчев е спечелил едва 51,5% от мачовете си начело на Левски. Затова за...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама