Двукратен шампион с ПСЖ пристига в Левски още днес!


Двукратен шампион с ПСЖ пристига в Левски още днес!
Снимка: Gulliver/GettyImages

3129 0

Ръководството на Левски готви поредния гръмък трансфер в селекцията си за този сезон. След като през лятото в тима дойдоха бившият играч на Манчестър Юнайтед Габриел Обертан и халфът от школата на Барселона Жорди Гомес, сега в редиците на водения от Делио Роси тим се очаква още едно голямо име.

Очаква се днес в редиците на Левски на лагера в Малта да се присъедини двукратният шампион с ПСЖ Ервен Онгенда, информират колегите от Sportal.

22-годишният футболист може да играе като крило и като нападател. Той печели титлите във Франция през сезон 2014 и 2016 година. Онгенда има и две суперкупи на страната, като през 2013 година дори се разписва във финала с Бордо.

При конкуренцията в лицето на Златан Ибрахимович и Единсон Кавани обаче , Онгенда така и не успява да се наложи. Все пак той играе в 16 мача и да отбележи две попадения през сезон2015/2016, а през следващия преминава в Цволе. Миналото лято напуска холандския тим и от тогава няма отбор. Интерес към него обаче има и от гръцкия Олимпиакос.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички