Добри новини за един от защитниците в тима на Левски


Добри новини за един от защитниците в тима на Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

3530 0

Защитникът на Левски Холмар Ейолфсон има значителен напредък в своето възстановяване от тежката контузия, която получи в края на октомври. Бранителят претърпя травмата в мача срещу Черно море за Купата на България, а впоследствие се наложи да премине и през оперативна намеса.

Eйолфсон публикува видео в социалните мрежи, на което тича на бягаща пътека. Това е първото бягане за исландеца след контузията насам. Подобрението в здравословното състояние на Eйолфсон може да даде оптимизъм на "сините" привърженици, както и на старши треньора Георги Дерменджиев, че исландецът може да се появи в игра до края на сезона.

Това би било чудесно за столичани, за които Ейолфсон може да се окаже на практика като ново попълнение в отбраната на тима. Все пак до завръщането на бранителя на терена има поне още два месеца, тъй като тепърва той ще се подлага на по-сериозни тренировки.

С наближаването на Вечното дерби Георги Дерменджиев направи любопитно изказване. Какво каза старши треньорът за големия сблъсък срещу ЦСКА - четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички