Дерменджиев преди мача с ЦСКА: Моментното състояние няма да бъде решаващо


Дерменджиев преди мача с ЦСКА: Моментното състояние няма да бъде решаващо
Снимка: БГНЕС

2516 0

Старши-треньорът на Левски Георги Дерменджиев смята, че двубоят с ЦСКА в неделя няма да бъде решаващ за сезона. Както и че ще бъде трудно да се извадят кардинални решения след него.

За специалиста това ще е дебютно дерби като наставник на Левски. "За футбола е хубаво, че ще има много зрители. Интересът ще бъде много голям. Естествено зарядът за отборите ще бъде много голям. Мисля, че моментното състояние няма да бъде решаващо за този мач. Аз не бих казал, че резултатът, какъвто и да бъде той, ще извличаме кардинални решения след него”, сподели Георги Дерменджиев пред Нова телевизия.

Двубоят между Левски и ЦСКА е в неделя от 13:00 часа на Националния стадион "Васил Левски". В лагера на "сините" с контузии са с Валери Божинов и Живко Миланов. Десният краен защитник все още не е попадал в групата на тима, като има шанс да се случи в неделя, но едва ли ще се рискува с него. Божинов се контузи в двубоя срещу Витоша Бистрица и напусна принудително терена, след като рани глезена си, но се очаква да е на линия за ЦСКА.

Какво заяви изпълнителният директор на Левски Павел Колев за селекцията в тима, както и за евентуалния нов спортен директор - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички