Дерменджиев създал разделение в съблекалнята, създавайки "Съвет на старейшините"?


Дерменджиев създал разделение в съблекалнята, създавайки "Съвет на старейшините"?
Снимка: БГНЕС

4571 0

Треньорът на Левски е създал "контролно" тяло в съблекалнята на Левски, твърдят във футболните среди. Той е избрал четирима играчи от тима, наречени в пресата "Съвет на старейшините", като се съветва с тях по въпроси за дисциплината и реда в отбора. Във въпросния съвет са включени Живко Миланов, Иван Горанов, Валери Божинов и Николай Михайлов.

С новото "тяло" Дерменджиев, който няма имиджа на строг треньор, разчита да държи съблекалнята под контрол. Това обаче не се е харесало на останалите играчи, най-вече на три от чуждестранните звезди. Става въпрос за Давид Яблонски, Давиде Мариани и Жерсон Кабрал. Тримата чужденци са се почувствали "леко пренебрегнати".

КОЛЕВ: ТОВА Е НАЧАЛОТО НА ВОЙНА, ВОДЕНА ОТ НЕДОВОЛНИТЕ, ЧЕ ЛЕВСКИ ТРЪГВА ПО ПРАВИЛНИЯ ПЪТ

Според слуховете това е станало причина за изцепката на Мариани по време на мача с Ботев (Пловдив). Припомняме, че халфът извади едно от флагчетата на корнера при смяната си и изрита една бутилка, за което бе и наказан от Дисциплинарната комисия.

Съвет на старейшините имаше и в Лудогорец при Дерменджиев. В Разград треньорът се бе обградил със Светослав Дяков, Владислав Стоянов, Козмин Моци и Марселиньо - двама чужденци и двама българи. На "Герена" обаче приближените са само сънародници на Дерменджиев, за което чужденците се бунтуват. Как Мариани коментира изцепката си в мача с Ботев вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички