Дерменджиев обясни защо държеше на привличането на Божинов, Миланов и Райнов


Дерменджиев обясни защо държеше на привличането на Божинов, Миланов и Райнов
Снимка: БГНЕС

2332 0

Треньорът на Левски Георги Дерменджиев обясни защо толкова е държал на привличането на трите зимни попълнения - Валери Божинов, Живко Миланов и Мартин Райнов. От тримата само бившият капитан на Берое е на възраст под 30 години, но нападателят и бекът притежават много ценен опит.

"Държах не само Божинов да се върне, исках да дойдат и Живко Миланов, и Мартин Райнов. Това са футболисти, които имат характер и могат да поведат отбора. Във всеки един момент могат да намерят изход, което е важно, защото в това отношение Левски беше замрял. Както ги поведе играта, така си отиваше и мачът. Видяхте, че целият първи полусезон беше на приливи и отливи. Започнаха лошо, после се вдигна отборът, след това пак завършиха с доста загуби, загубиха купата и психологически тимът рухна. И Валери, и другите момчета имат тази настройка и психиката да бъдат лидери", обясни наставникът в предаването "Код Спорт".

ТЪРПЕНИЕ - КЛЮЧОВАТА ДУМА В ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА НА ГЕОРГИ ДЕРМЕНДЖИЕВ

Запитан дали е доволен от формата на вратаря Николай Михайлов, Дерменджиев заяви: "За момента съм много доволен от него, защото работи много усърдно. Мисля, че още ще се подобри формата, с което ще бъде и полезен за Левски. Той ще бъде сред лидерите". А какви са реалните цели пред тима и какво ще се случи с ненужните играчи - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички