Делио Роси не е впечатлен от поредната победа на Левски


Делио Роси не е впечатлен от поредната победа на Левски
Снимка: Levski.bg

1302 0

Старши-треньорът на Левски Делио Роси може и да записа поредна победа начело на отбора, но е доволен единствено от факта, че "сините" са отбелязали ранен гол и са успели да го задържат до самия край.

Бившият наставник на Лацио обаче е разочарован, че 26-кратните шампиони не са се представили на ниво в нападение и е трябвало мачът да бъде решен много по-рано от края с още едно попадение в тяхна полза.

"Мачът, който изиграхме, беше проведен много добре. Отбелязахме много ранен гол, което беше отлично, но трябваше да вкараме втори гол, с който да затворим категорично срещата", заяви пред "Диема Спорт" опитният специалист. 

"Трябва да вкарваме от игра, но за съжаление днес ни липсваше завършващият пас. Имахме няколко ситуации, в които бяхме трима срещу един или трима срещу двама, включително накрая, но не успяхме да се възползваме. Трябва да продължим да работим в тази насока".

Давид Яблонски отбеляза 5-ия си гол в 9 мача от Първа лига, с което стана голмайстор на отбора. Треньорът беше попитан дали Левски няма нужда именно от него в наказателното поле, но Роси подчерта, че проблемът не е в реализирането, а отиграванията в заключителната фаза.

"Няма значение кой вкарва голове. Имаме нужда от хора, които да създават положения за хората, които имаме в атака". 

"ЦСКА? За този мач ще мислим от утре. До момента не съм мислил за този мач", лаконичен беше Роси относно предстоящото дерби срещу ЦСКА през следващия уикенд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички