Давид Яблонски все още се дърпа за нов договор с Левски


Давид Яблонски все още се дърпа за нов договор с Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

2450 0

От Левски все още срещат трудности при преговоите за нови договори на част от основните играчи. Един от най-важните играчи в тима Давид Яблонски продължава да се дърпа за нов договор с клуба.

Той и Жерсон Кабрал са получили предложения от страна на ръководството на "сините", които имат желание да ги задържат на "Герена". Чехът обаче за момента не бърза да се обвърже, твърди "Меридиан мач".

Както е известно, той наскоро бе осъден в родината си заради уреждане на мачове, като това може да му донесе наказание и от страна на ФИФА. Яблонски в момента обжалва и заради неясното си положение отказва да преподпише.

Другата причина пък е сериозният интерес към защитника от чужди клубове, които не се стряскат от неяснотата около него и са готови да му предложат доста повече пари от тези, които той в момента получава на "Герена". Както по-рано стана ясно играчът попада в трансферните планове на Лех (Познан), но поляците не са единствените, които се облизват за Яблонски, като за него са се появили още няколко кандидата.

Голям проблем на "Герена" е вратарския пост, тъй като през този сезон и Божидар Митрев, и Мартин Полачек правят много грешки. Ето каква е причината за тяхната форма

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички