Бесният Стоянович чел голямо конско на играчите заради загубата от Черно море


Бесният Стоянович чел голямо конско на играчите заради загубата от Черно море
Снимка: Оф. сайт на Левски

1274 0

Наставникът на Левски Славиша Стоянович е чел жестоко конско на своите играчи заради показаното срещу Черно море миналия уикенд. В рамките на 10 дни "сините" загубиха два пъти на "Тича", а след мача за първенството Стоянович заяви, че не е видял достатъчно желание.

Бившият селекционер на Словения не спестил нищо на играчите си, като за първи път бил толкова бесен от идването си на стадион "Георги Аспарухов".  "Няма как да се получат нещата, ако играете без сърце и мъжество. Футбол не става да се играе само на "Герена". Трябва да играете и далеч оттук. Не може два мача да играете добре, а след това далеч от София да играете слабо. Няма как да проспивате едно полувреме, а след това да искаме да ставаме шампиони. Аз съм дошъл тук, за да стана шампион. Когато дойдох всеки ми казваше - няма как да си по-напред от трето място. Аз обаче искам и вярвам, че можем. Ама шампион се става, като играеш от първата до последната минута с раздаване и стопроцентова концентрация, ама не в два-три мача, а във всичките двубои", казал Стоянович на играчите, твърди "Спортал".

"Тук често се сменят треньорите, но явно не само те са проблем. Няма драма аз и колегите ми да си тръгнем след полусезона, ако ние сме проблемът. Бъдете мъже, стиснете зъби и го покажете на терена във всеки един момент. Има ситуации, които вие сами на терена трябва да си спечелите мача, ама трябва да го искате, за да се случи", крещял Стоянович, цитиран от "Спортал". Специалистът не спестил нищо на нито един от играчите си, казвайки им истината едно към едно.

По-рано днес Румен Чандъров, който е спряган, че ще влиза в управата на Левски, коментира тези слухове - вижте какво сподели босът на Септември.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички