Човек на Станимир Стоилов е близо до завръщане в Левски?


Човек на Станимир Стоилов е близо до завръщане в Левски?
Снимка: Официален сайт на Левски

4343 0

Поредно име се появи в медийното пространство, което е спрягано за Левски. След като "сините" вече имат нов изпълнителен директор в лицето на Павел Колев, то вече се търсят и хора, които да му помагат на "Герена".

Саид Ибраимов е големият фаворит за поста спортен директор на "Левски", информира Клуб Z, позовавайки се на два независими източника. Бившият футболист на Нефтохимик и Левски е близък до бившият наставник на столичани  Станимир Стоилов, на когото бе и асистент. Така беше и в Казахстан, където Мъри стана четири пъти поред шампион с Астана и за кратко водеше националния тим. Саид бе заедно с Мъри и на "Герена", когато му помагаше за набелязване на нови попълнения.

Павел Колев заяви, че нов спортен директор няма да бъде назначен до края на сезона, като не е ясно как точно ще се нарича длъжността, която ще заеме. Ясно е обаче какви ще са функциите на Ибраимов - той ще получи футболната власт в мъжкия отбор и детско-юношеската школа, също така ще има крайната дума за селекцията. Това за пореден път отваря дискусията дали няма да видим до няколко месеца Станимир Стоилов отново на "Герена". Какво заяви в последните си интервюта - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички