Божков предоставил на братя Бекали частен самолет, дал им големи правомощия в Левски


Божков предоставил на братя Бекали частен самолет, дал им големи правомощия в Левски
Снимка: vasilbojkov.co.uk

6236 0

Собственикът на Левски Васил Божков е гласувал голямо доверие на братята Бекали - Йоан и Виктор, които се занимават с мениджърска дейност. Както е известно, снощи стана ясно, че братовчедите на добрия му приятел Джиджи Бекали са получили правото да движат спортния мениджмънт на "сините", а близкият до тях Богдан Патрашку е назначен за главен скаут на столичани.

Според gsp.ro милиардерът е предоставил частен самолет на братята Бекали и им е поверил спортното управление на клуба. Според други публикации в Румъния "Бекали Мениджмънт Консултинг", освен, че ще поеме спортния мениджмънт на Левски, ще има правото и да посредничи за всички трансфери на "сините" - входящи и изходящи.

Малко по-рано SportLive.bg ви съобщи, че за тази сделка е спомогнало голямото приятелство между Божков и Джовани Бекали, като българският бизнесмен дори е посетил известния мениджър, докато е под домашен арест. Подробности четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички