Божинов обяви ще играе ли в Ботев и призна: Радвам се за успеха на Левски


Божинов обяви ще играе ли в Ботев и призна: Радвам се за успеха на Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

9112 0

Нападателят Валери Божинов, който наскоро се раздели с Левски, след като не бе желан от новия треньор Петър Хубчев, обяви, че се радва за успеха на "сините" в Лига Европа. Бившата звезда честити на столичани успеха над словашкия Ружомберок в първи предварителен кръг на втория по сила европейски клубен турнир.

"Гледах мача, следя, радвам се за успеха на Левски. Това е нещо голямо, голям успех за всички левскари. Надявам се така да продължават и да радват всички свои фенове", сподели той пред "Диема Спорт".

Футболистът в момента се готви с бившия си тим Ботев (Враца), но заяви, че не е подписал с тях. Божинов призна, че не игра в днешния мач срещу Берое в Първа лига, тъй като има проблем с глезена. За него ще му е необходима още една седмица, за да е напълно здрав. "Като съм готов с глезена, ще седна с кмета Калин Каменов и ще се разберем. Тук съм заради баща ми. Момчетата заслужават подкрепа и уважение", заяви още футболистът. А с какви думи бившият национал се раздели с Левски вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички