Павел Колев: С Валери се разбрахме за 45 секунди, аз се адаптирах в Левски за 15 минути


Павел Колев: С Валери се разбрахме за 45 секунди, аз се адаптирах в Левски за 15 минути
Снимка: БГНЕС

2675 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев коментира двата трансфера, които осъществиха "сините" - привличането на Мартин Райнов и на Валери Божинов. Силният човек на "Герена" сподели, че Георги Дерменджиев е настоявал за привличането на Божинов. Колев също така не отрече за преговори с Галин Иванов, като допълни, че до края на седмицата ще се избистри ситуацията откъм трансфери.

"Привличането на Валери Божинов бе важен трансфер от гледна точка на това, че Георги Дременджиев настояваше да има Валери Божинов в състава си. Предишния треньор също го искаше. Трудно е да се намери треньор, който да не иска Божинов в състава си. Много е важно да се каже, че не е имало никакви преговори.

Появиха се много спекулации за това как стоят нещата за привличането му. Нашите разговори продължиха 45 секунди. Разбира се, той самият имаше нужда от време, за да изчисти нещата с Ботев Враца, на който клуб трябва да благодарим специално, защото се разбрахме изключително коректно. Не е имало никакви проблеми", коментира Колев.

"Валери даде доста на Ботев Враца в последни месеци. Надявам се да има същото представяне и с екипа на Левски. Имаме нужда от такъв футболист. С днешния трансфер сме една крачка по-близо до приключването на зимната селекция. Имаме още работа, надявам се до края на седмицата всичко да е ясно”, сподели още той, цитиран от "Дарик"

Той коментира и това как се чувства на "Герена" в новата си роля: "Аз се адаптирах в Левски за 15 минути. Познавам всички тук, както и футболистите. От днес имам и добър приятел в лицето на Валери, защото се познаваме от дълги години. Надявам се това ново начало и за него и за Левски като клуб да бъде успешно и да върнем Левски където му е мястото. Без коментар по темата със собствениците. Каквото трябва да се прави, се прави като процедури. Когато всичко стане официално ще се го разберете". 

А какви бяха първите думи на Мартин Райнов след подписването с Левски - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички