До дни става ясно дали Славчев ще подпише с Левски, има едно важно условие това да се случи


До дни става ясно дали Славчев ще подпише с Левски, има едно важно условие това да се случи
Снимка: БГНЕС

4213 0

От Левски не са се отказали от идеята да привлекат Симе­он Славчев и до няколко дни ще атакува с оферта национала. Според azerisport.com, "сините" ще изпратят своето предло­жение към халфа веднага щом той прекрати договора си с Карабах. В Азербайджан разк­риват, че всичко ще стане яс­но след четвъртфинала за ку­пата на страната днес. Тимът на Славчев ще посрещ­не ФК Кесла от 18:00 часа.

За последно българинът бе предпочел да остане в Кара­бах до лятото, но явно това негово решение се е промени­ло. Славчев има договор с клу­ба до първата половина на 2021 година. Към него интерес проявяват както Левски и Черно море, така и тимове от Полша, Португалия и Тур­ция, пише "Тема спорт". През този сезон Славчев игра само в осем срещи за Ка­рабах, в които не успя да се разпише. За последно бе на терена на 6 октомври.

В понеделник на полузащит­ника му предстоят разговори с шефовете на Карабах за бъ­дещето му. След това ще ста­не ясно дали той ще може да скъса договора си и да стане свободен агент. Левски може да си позволи играча само ако не плаща трансферна сума. При положение че азерите не го освободят, Славчев няма да носи синята фланелка през пролетта. А с кои трима играчи са готови да се разделят от "Герена" - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички