Бивш играч на Левски: В този отбор се случваха безпрецедентни неща


Бивш играч на Левски: В този отбор се случваха безпрецедентни неща
Снимка: Официален сайт на Левски

2084 0

Бившият играч на Левски Кевин Бру разкри в интервю, че не помни с добро престоя си на "Георги Аспарухов". Халфът бе една от най-големите надежди при пристигането си в клуба преди повече от четири години, но си тръгна като една от най-големите грешки на "сините".

"Не съжалявам, че играх в Левски. Срещнах много трудности, но те ми бяха за урок. Освен това престоят там ми послужи като "паспорт" за Ипсуич. Със сигурност няма да забравя едно нещо - инцидентът с Ивайло Петев.Докато течеше неговата пресконференция, феновете нахлуха и го принудиха да си съблече фланелката. Смятаха, че не е достоен да я носи, понеже бил привърженик на големия съперник ЦСКА. Такива неща са неприемливи.

При едно равенство феновете нахлуха на терена и искаха да ни бият. Някои от тях дори успяха да стигнат до съблекалнята. Такива събития са безпрецедентни. Срещу мен конкретно не е имало атаки, но тези неприятни случки ме накараха да поискам да си тръгна. Отделно сменихме петима треньори за една година. За пръв път ми се случи да работя в такива условия. Накрая не издържах и поисках от ръководството да си тръгна", сподели Кевин Бру.

НОВИЯТ В ЛЕВСКИ - МЛАД, БЪРЗ И ГОТОВ ДА ПОВЕДЕ ОТБРАНАТА

Кевин Бру игра за тима на Ипсуич преди да премине в Аполон Лимасол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички