Бивш играч на Левски: В този отбор се случваха безпрецедентни неща

Бившият играч на Левски Кевин Бру разкри в интервю, че не помни с добро престоя си на "Георги Аспарухов". Халфът бе една от най-големите надежди при пристигането си в клуба преди повече от четири години, но си тръгна като една от най-големите грешки на "сините".

"Не съжалявам, че играх в Левски. Срещнах много трудности, но те ми бяха за урок. Освен това престоят там ми послужи като "паспорт" за Ипсуич. Със сигурност няма да забравя едно нещо - инцидентът с Ивайло Петев.Докато течеше неговата пресконференция, феновете нахлуха и го принудиха да си съблече фланелката. Смятаха, че не е достоен да я носи, понеже бил привърженик на големия съперник ЦСКА. Такива неща са неприемливи.

Арестуваха трикратен шампион на България за измами с банкови карти

Най-популярният нигерийски футболист, играл някога у нас, е арестуван заради измами с банкови карти, съобщи “Витоша нюз”. Това е Екун...

При едно равенство феновете нахлуха на терена и искаха да ни бият. Някои от тях дори успяха да стигнат до съблекалнята. Такива събития са безпрецедентни. Срещу мен конкретно не е имало атаки, но тези неприятни случки ме накараха да поискам да си тръгна. Отделно сменихме петима треньори за една година. За пръв път ми се случи да работя в такива условия. Накрая не издържах и поисках от ръководството да си тръгна", сподели Кевин Бру.

НОВИЯТ В ЛЕВСКИ - МЛАД, БЪРЗ И ГОТОВ ДА ПОВЕДЕ ОТБРАНАТА

Кевин Бру игра за тима на Ипсуич преди да премине в Аполон Лимасол.

Още по темата

Please select answer!