Араби проявяват интерес към Паулиньо?


Араби проявяват интерес към Паулиньо?
Снимка: Оф. сайт на Левски

4333 0

Арабски клубове проявяват интерес към крилото на Левски Паулиньо, твърди "Тема Спорт". Причината за това са както добрите изяви на Паулиньо в последните месеци, така и неговата мениджърска агенция, която го представлява.

Става въпрос за същата агенция, която представлява и вече бившия му съотборник на "Герена" Давиде Мариани. По същия начин Мариани впечатляваше с играта си с екипа на "сините", а впоследствие бе продаден на дубайския Шабаб ал Ахли за близо 1,5 млн. евро.

Агентите на Паулиньо имат сериозни връзки в арабския свят, а това може да помогне на бразилеца да заиграе в далеч по-богат клуб, каквито има в изобилие по тези земи. През лятото Паулиньо бе близо до трансфер в швейцарския Лугано, но тогава Хубчев блокира подобен ход, тъй като не разполагаше с алтернатива на фланга.

Очаква се цената на Паулиньо също да надхвърли 1 млн. евро. Ако се стигне до подобен ход, то Левски ще трябва да разчита на новодошлия Насиру Мохамед. Замяната на бразилеца обаче не изглежда като добър вариант, след като до момента през сезона той е бил въвлечен във всички изиграни двубои на "сините", а освен това има шест шампионатни гола. Левски обаче със сигурност ще излезе на печалба от продажбата му, след като Паулиньо дойде със свободен трансфер на "Герена".

Междувременно бивш треньор на Левски и Лудогорец пое клуб от Първа лига (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички