Феро разкри как Ботев (Пд) надви Левски и как успя да вдигне "канарчетата"


Феро разкри как Ботев (Пд) надви Левски и как успя да вдигне "канарчетата"

2101 0

Треньорът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов похвали своите играчи след победата над Левски в 16-ия кръг на efbet Лига. "Канарчетата" надделяха над гостите от София с 1:0 с гол на Александър Тонев и се качиха до десетото място в класирането.

"Днес бяхме по-силни от Левски в спазването на тактическата дисциплина. Проведохме много правилно мача, защото знаехме, че те са по-добре физически от нас. Имахме щастието и да отбележим красив гол, а и изпуснахме добро положение чрез Слави Шопов. Левски имаха малко положения за гол, и то главно след центрирания. Победихме, защото всички го искахме и подкрепата от феновете беше невероятна", коментира треньорът пред "Диема спорт".

"Когато започнах в Ботев, имахме трудна програма. Не трябва да се превъзбуждаме от тази победа, предстоят още доста срещи да се утвърждаваме, но такива мачове дават друго самочувствие на играчи, фенове и ръководство. Всичко е благодарение на труда на момчетата на тренировките", допълни Спасов.

"Винаги съм поемал отбори в тежки ситуации и имам изградено виждане как да ги реабилитирам. Но треньорите само помагаме на момчетата, те искат да излязат от това положение. Тренировките ни сега са доста по-интензивни. Да, договорите ни с моя щаб са до Нова година, но може да бъдат продължени, ако всички са доволни", завърши той. Вижте тук какво каза след мача Петър Хубчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички