Агентът на Цветкович: Очевидно не го искат в Левски, започвам преговори с други отбори


Агентът на Цветкович: Очевидно не го искат в Левски, започвам преговори с други отбори
Снимка: Levski.bg

1234 0

Защитникът на Левски Милош Цветкович не е получавал предложение за нов договор от "сините". За това разкри лично агентът му Милко Бански чрез официалния си профил в социалната мрежа "Facebook". По-рано през сезона от клуба обявиха, че ще започнат преговори с играчите, които имат изтичащи договори и ръководството иска да останат на "Георги Аспарухов".

"Това е личната ми медия. Никога не съм писал тук за професията си, винаги съм избягвал да коментирам неща, свързани с футбола. Последната седмица ми пишат десетки хора, телефонът ми прегря от обаждания на непознати. Затова ще го кажа тихо. До момента никой не е отправял каквото и да е предложение нито към мен, нито към Милош Цветкович за подновяване на договора му с Левски. И двамата следим с интерес написаното по медиите. С радост приемаме факта, че лично г-н Русев се е заел с преговорите за нови договори с играчите, за които е преценено, че следва да останат в отбора.

За съжаление на Милош към момента той не е от тези играчи, което ми позволява да вляза в контакт с клубове, проявяващи интерес към него.

РАЗКРИХА ОГРОМНАТА ЗАПЛАТА, КОЯТО ОБЕРТАН ЩЕ ВЗИМА СЛЕД НОВИЯ СИ ДОГОВОР В ЛЕВСКИ

И двамата с Милош добре помним ситуацията с Роман Прохазка. Подобно развитие на "преговорите" леко ни усмихва. Декларирам открито, че Милош Цветкович се чувства отлично в София. Чувства се приет, обичан и с радост би останал във Левски и до края на кариерата си", написа Бански.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички