Агент разкри истината за раздялата на Левски със Сейдахмет, играчът искал да остане


Агент разкри истината за раздялата на Левски със Сейдахмет, играчът искал да остане
Снимка: Левски ТВ

7837 0

Нападателят Еркебулан Сейдахмет е бил предсрочно повикан обратно в руския Уфа, който държи правата му, тъй като е получил добро финансово предложения за него от Кайрат (Казахстан). Това е причината за раздялата му с Левски, а не каквото писаха в родните медии, стана ясно след интервю на агента Мирчо Димитров.

Пред KazFootball.kz Димитров разкри още, че самият играч е бил разстроен, когато е научил, че трябва да напусне България. Талантът не е искал да напуска Левски, но е бил принуден.

"Имаше договорка, че Еркебулан ще бъде основен играч в Левски и неочаквано Уфа си го взе от наема и след два дни той подписа с Кайрат. Историята му в Левски приключи преди да започне. Смятам, че той трябваше да остане в България до края на годината, а после нека Кайрат, Зенит, Уфа и други клубове да го вземат. Той щеше да вдигне много нивото си и в това число и цената си на трансферноя пазар. Той трябва да играе в европейско първенство, например в България или Русия", заяви българският футболен агент.

Припомняме, че у нас се появи информация първо, че нападателят е бил недоволен от малкото си игрово време на "Герена" и е поискал трансфер. Според друга версия, в Левски са решили, че повече нямат нужда от него. Вижте каква сума е изпуснал столичният гранд заради раздялата със Сейдахмет в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички