Левски освободи Сейдахмет и изпусна нелоша сума?


Левски освободи Сейдахмет и изпусна нелоша сума?
Снимка: Оф. сайт на Левски

3428 0

Нападателят Еркебулан Сейдахмет е разтрогнал с Левски в петък, твърди "Меридиан мач". Той е сторил това, след като в сряда е било взето решение, че клубът не го иска в състава занапред. С това прибързано решение столичани са загубили немалка сума.

"Сините" щяха да приберат процент от следващ трансфер на таланта. Казахстанецът в момента преговаря за трансфер в Кайрат (Казахстан), който е готов да брои сериозна сума за него. Младокът беше собственост на руския Уфа, а на "Герена" трябваше да вземат 50% от думата по следващия му трансфер.

Еркебулан записа 3 мача, откакто дойде в Левски през зимата с препоръка от Станимир Стоилов. Крилото не успя да се разпише, а освен това страдаше и от контузия. Първоначално треньорът Петър Хубчев е обявил, че той остава на "Герена". По-късно обаче той е променил мнението си и отсякъл, че няма нужда от този футболист. А кой друг футболист е на изхода от Левски вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички