14 фенове на "Левски" и ЦСКА влизат в съда


14 фенове на "Левски" и ЦСКА влизат в съда
Снимка: БГНЕС

1107 0

14 фенове на ЦСКА и "Левски" ще бъдат изправени пред съда.

"В 06:00 часа тази сутрин на територията на град София се проведе специализирана полицейска операция на СДВР във връзка с противодействие и превенция на спортното хулиганство. Обект на операцията са общо 14 привърженици на столичните отбори", съобщават от дирекцията.

Шест от лицата са участвали в сбиванията и безредиците по време футболната среща между "Левски" и ЦСКА от елитната юношеска група до 19 година. Тогава юноши на “армейците” бяха нападнати, като един от тях бе ударен с бутилка. Останалите от задържаните днес са нарушавали реда при различни футболни срещи от есенния дял на първенството на “А” и ”В” група.

На десет от нарушителите са съставени актове по Закона за опазване на обществения ред по време на спортни мероприятия и още днес ще бъдат предадени в Софийски районен съд за разглеждане на делата им.

Един от непълнолетните ще бъде предаден на Комисията за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. Работата по установяване на извършителите на противообществени прояви по време на изминалите спортни мероприятия продължава.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички