100йчо 100ев раздели феновете на два лагера


100йчо 100ев раздели феновете на два лагера

1237 0

Назначаването на Стойчо Стоев за треньор на Левски доведе до противоречиви мнения сред привържениците на "сините". "Тема Спорт" извади част от мненията за специалиста от forum.levski.com.

Себастиан - Останал съм с впечатления, че е добър мотиватор. Практикува и нападателен футбол. Поне такива изводи съм си направил от престоя му в Разград. Но пък там всеки изглежда голям стратег. Готов отбор, много пари, качествени чужденци, отлична фармацевтика... единственото, за което мислят, е футбол. Ще ми е интересно как ще се приспособи към напълно хаотичен клуб като нашия.

strave - Стоев поне не е очакван като месия, както ставаше с почти всички треньори преди него. Дано успее поне да се задържи повече на този ветровит пост.

Spursy - Към моментната ситуация в отбора и всичкитe грешки, които има в клуба, това е много добър избор. Не може да очакваме някой по-качествен треньор да дойде в такъв момент. Както някой каза, СС не е Херо, но е много по-добре от досегашни варианти тип Кокала, Сухия, Никито и т.н. Видял е как се работи в Лудогорец, където имат добри играчи, наливат много пари, но и нещата са уредени, хубава база, храна, химия, условия като цяло и мислят за футбол.

Zeleniat - Първо му пожелавам да не загуби следващото вечно дерби. Предричам в началото да имаме силни срещи, след това капитанът ги ниже и останалите мишки да решат, че повече не им се рита и напряга. Бойкотче, няколко слаби резултата, Стоев - аут, Гонзо довършва сезона и животът продължава.

1HUNNA - Наздраве на новия треньор! Сега вече и на този пост сме на ниво Монтана, Хасково и Вихър Доброславци.

gamencerista - Може ли да му викаме Стюи, че Стойчо ме дразни.

Vincenzo - Успех на 100йчо 100ев със 100-годишния тим! Знак на съдбата е!

malcho1914 - Не може да му се отрече, че започва доста силно. 3 интервюта дотук и във всичките защитава. Точно такъв човек ни трябва. Да защитава Левски във всяко интервю, да работи неуморно за изграждането на някакъв облик на отбора. Личи си, че е впечатлен от цялото внимание, което му се отдели за по-малко от 24 часа, и е адски надъхан да се докаже. В ТВ 7 каза,че ще работи със сърце и душа за Левски и иска отново клубът и феновете да са едно цяло. Харесва ми, нека продължава така!

19X1V - Една добра дума няма да кажа за него! Продължаваме да дълбаем дъното. Поне е хубаво, че лятото е пътник.

Kiko - Аз за треньорските му качества съм доста резервиран, тъй като при такива футболисти, с които разполагаше в Лудогорец, и при липсата на каквата и да е конкуренция, всеки един роден треньор би станал шампион. Ако не друго, то поне е спокоен, държи се възпитано и прави умерени изказвания - все неща, които не знам как ще помогнат в спортно-технически план.

Трима музиканти - На този етап треньорът е най-малкият проблем на Левски, който и да сложат - за мене лично е все тая.Проблемите в клуба са на съвсем друго ниво.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички