Стефан Аладжов: Стоев има авторитета да води "Левски"


Стефан Аладжов: Стоев има авторитета да води "Левски"

1293 0

Рекордьорът по мачове за Левски в историята Стефан Аладжов заяви, че назначението на Стойчо Стоев е правилно. Според него треньорът има необходимия авторитет да води "сините".

"Това, че Стойчо Стоев бе назначен начело на Левски, е добре за отбора. Всеобщо е обаче мнението, че най-важното сега е той да намери точните играчи. Няма да има проблем в комуникацията му с Георги Иванов. Стойчо натрупа необходимия авторитет в Лудогорец. Всеки трябва да си отговаря за работата, която ще върши. Считам, че ще се спогодят и няма да има проблеми между тях", каза Аладжов пред "Тема Спорт".

"Дано да влезем в тройката. По-напред не виждам отбора. Лудогорец и ЦСКА дръпнаха много в класирането и според мен не могат да бъдат достигнати. Но Стойчо има сили да постигне гонените цели - трето място и Купа на България. С новия треньор очаквам да настъпят и подобрения в играта", посочи бившият защитник.

Според него е прибързано да се правят паралели между Стоев и Васил Методиев-Шпайдела. Както е известно, легендарният треньор на "сините" е кадър на Локо София.

"Аз бях помощник на Шпайдела на "Герена". Но тогава имахме много добри футболисти в състава. Затова казвам, че сега от голямо значение ще е селекцията - без играчи няма да стане. Много е важно какви футболисти ще вземе. Всичко обаче опира и до финанси, да се види и кои ще бъдат освободени. Иначе трябва да се оправят доста неща, като се започне от централната ни двойка защитници, които не стоят много добре. Испанците Мигел Бедоя и Антонио Аниете заиграха добре в последно време - дано клубът не ги изпусне", завърши легендата на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички