10 от 16-имата играчи на Левски срещу ПАОК били дебютанти в Европа


10 от 16-имата играчи на Левски срещу ПАОК били дебютанти в Европа
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2509 0

Още един факт вдига цената на победата на Левски над ПАОК след късата скамейка и ограниченият избор на състав, а именно опитът. В първия мач от втори кръг на Лига на конференциите срещу гърците голяма част от титулярите и резервите на Станимир Стоилов не бяха играли европейски мачове, отбелязва вестник "Труд".

За четирима от петимата 'сини" бранители мачът срещу ПАОК бе дебют в Европа, като единствено Ноа Сонко Сундберг има периферен опит с шведските АИК и Йостерсунд. Първи минути в международни срещи записаха и офанзивните Уелтън, Билал Бари и Роналдо Сезар, както и появилите се като резерви Нейтън Олдър, Асен Митков и Марин Петков.

Както е известно, головете за успеха с 2:0 вкараха именно двама дебютанти - Уелтън и Бари. Появилите се на пожар Патрик-Габриел Галчев и Жереми Патрис също се представиха на ниво. А ето какво написаха за успеха на Левски над ПАОК в Гърция. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички