10 000 със заявка за Левски – Марибор


10 000 със заявка за Левски – Марибор

1416 0

Реваншът на Левски срещу Марибор от втория квалификационен кръг на турнира Лига Европа предизвика истерия сред феновете на "сините". Днес клубът пуска в продажба билетите за двубоя, който ще играе този четвъртък от 20,00 часа на ст. "Георги Аспарухов".

Повече от 10 000 са заявките за пропуските още преди те да бъдат пуснати в продажба. Това е ясен знак, че "Герена" ще се пука по шефовете за сблъсъка, пише "Стандарт". Билетите за сектор "Б" са по 7 лв. За "В" са 10, а за "А" - от 15 до 30 лева. Левски постигна отличен турнирен резултат срещу словенците миналия четвъртък - 0:0.

Ники Илиев: Не съм казал, че "Левски" ще напусне първенството заради ЦСКА

В същото време "сините" продължават да се оглеждат за още един централен нападател. Все още не е ясно дали изобщо Левски ще се подсили с голаджия. За момента се спекулира с името на бившия играч на Берое Жуниор Мапуку, който обаче си тръгна със скандал от Стара Загора. Както е известно от "Левски" съобщиха, че е възможно да вземат още един играч, но не на всяка цена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички