Ники Илиев: Не съм казал, че "Левски" ще напусне първенството заради ЦСКА


Ники Илиев: Не съм казал, че "Левски" ще напусне първенството заради ЦСКА

1287 0

Председателят на Управителния съвет на "Левски" Николай Илиев заяви, че в ръководния орган не е ставало въпрос за смяна на собствеността на клуба, въпреки информациите, че до месец Михаил Михайлов ще придобие клуба, а голмайстор №1 в историята на „сините” Наско Сираков ще стане президент.

"Не мога да коментирам неща, за които въобще не е ставало дума в Левски. Всеки може да си говори каквото иска. Имайте предвид, че има определени кръгове, които е нормално да създават тези интриги и напрежение в отбора. Ние се опитваме да не им обръщаме внимание и продължаваме напред. Вижда се, че опитваме колкото се може повече да работим и по-малко да говорим. Надявам се, че с резултатите ще докажем, че сме били прави", каза Илиев пред Канал 3.

"Синя" България в истерия за билети за реванша с Марибор

"Никога не съм казал, че "Левски" ще напусне първенството. Пък и особено заради ЦСКА. Тогава казах, че голяма част от членовете на Управителния съвет обсъждахме, че има голяма вероятност Левски да напусне. А никой дори не е казвал заради ЦСКА... Така че нека да бъдем малко по-коректни. Нямаме никакви проблеми да играем срещу всеки един отбор в Първа професионална лига."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички