Златомир Загорчич: ЦСКА няма да е изморен срещу нас, фаворит е


Златомир Загорчич: ЦСКА няма да е изморен срещу нас, фаворит е
Снимка: Официален сайт на Славия

1037 0

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич говори преди утрешния двубой на неговия тим срещу втория във временното класиране на Първа лига - ЦСКА. Сърбинът вярва, че "армейците" няма да са изморени и ще бъдат фавотир в този сблъсък.

"Отборът на ЦСКА София е фаворит, но ние няма да се предадем без бой. Имам проблеми с двама наказани състезатели, но вярвам, че всички останали ще дадат максимума от себе си. При всички положения ще се опитаме да спечелим точки от този мач. Отборът на Славия се представя по-добре като гост, отколкото като домакин на собствения си стадион. Имаме с какво да се противопоставим на противника и вярвам, че можем да го направим" - започна той пред БНР.

"В Славия има само български футболисти, което е добре за развитието на българския футбол. Ще продължим да следваме тази политика с налагането на млади наши кадри. ЦСКА изигра мач през седмицата и се класира за финал за купата на България, но не вярвам да бъдат много изморени срещу нас, защото те са в подем" - сподели още.

Междувременно, има 5-ма заразени с коронавирус в отбор от Първа лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички