"Златната кокошка", с която ЦСКА гради шампионския отбор, увеличила 18 пъти цената си за година


"Златната кокошка", с която ЦСКА гради шампионския отбор, увеличила 18 пъти цената си за година
Снимка: Cska.bg

14194 0

ЦСКА работи усилено по време на летния трансферен прозорец, но още малко от планираните входящи сделки са официализирани. До този момент само Марин Орлинов, Сейни Санянг и нападателят Матиас Фаетон са представени като футболисти на ЦСКА.

Националът на Гвадалупа сравнително бързо бе анонсиран от "червените", след като в последно време вниманието на феновете бе насочено към двама други нападатели - дългоочакваният Майкъл Естрада и бившият голаджия на Литекс Данило Асприля.

Предполага се, че и двамата легионери са постигнали споразумения с ЦСКА и е въпрос на врене да се присъединят към новите си съотборници. Това обаче по всяка вероятност е свързано с раздялата с Дюкенс Назон.

Развитието на Назон

Хаитянският голаджия стартира слабо миналия сезон, но в последствие впечатли със своите 18 гола и 5 асистенции в рамките на 32 срещи от елита. Чрез тях той се превърна в любимец на феновете, макар че съгреши единствено с пропуските си срещу преките съперници. 

Сега обаче изглежда, че Назон ще бъде продаден в Китай или Турция, откъдето проявяват най-силен интерес към тарана. В Азия предлагали 3 милиона и половина долара, докато през миналото лято бе привлечен срещу 200 000 евро от Кевили - Руан.

Така след сезон той изглежда като напускащ "Армията", но срещу солидна трансферна сума и нови попълнения в нападение, които вероятно ще бъдат финансирани със спечелената сума от Назон.

Вижте колко плати ЦСКА за Матиас Фаетон на Гренобъл!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички