Защитник на Осиек посочи най-опасните играчи на ЦСКА и обяви: По-добри сме, ще ги бием


Защитник на Осиек посочи най-опасните играчи на ЦСКА и обяви: По-добри сме, ще ги бием
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

7327 0

Защитникът на Осиек Миле Скорич обяви, че е убеден в успеха на своя тим над ЦСКА в реванша в Лига Европа. В първия мач хърватите загубиха с 0:1, а бранителят каза, че голът на Евандро не може да се предотврати. "Играхме срещу качествен противник и играхме смело, така че не е изненада, че сме разочаровани. Не можеш да се защитиш срещу такъв гол, какъвто ни вкараха те", заяви Скорич пред "Sports News".

"Убедени сме, че сме по-добри от ЦСКА, въпреки че те имат редица чужденци в състава си, които са играли в Англия или Италия. Най-силните им играчи са Соу, Джеферсон и Фабрини, но и ние имаме нашите козове. Убеден съм в победата ни", допълни хърватинът.

"Ще търсим победа, натискайки от самото начало, но не да търчим безсмислено. В София видяхме, че трябва да внимаваме за някой "заблуден куршум". Имаме нужда от голяма подкрепа от трибуните", завърши хърватинът. Вижте в този материал какъв изненадващ резултат устройва треньора на "червените" Люпко Петрович в реванша. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички